Produkter for norditaliensk ost (25)

Smørost fra Serra da Estrela

Smørost fra Serra da Estrela

Unn deg den kulinariske nytelsen av vår Butter cheese fra serra da estrela. Denne osten har en smøraktig tekstur og en delikat smak, laget av rå sauemelk og kardoon-rennet. Osten gjennomgår en langsom dreneringsprosess, noe som resulterer i en glatt og kremet tekstur. Med en modningsperiode på minst 45 dager, tilbyr denne osten en eksepsjonell smaksopplevelse.
Rochefort Ost - med Ouessant Tare

Rochefort Ost - med Ouessant Tare

2,3kg Rochefort også tilgjengelig i: - 350g brød
Matured cheddar flavour

Matured cheddar flavour

This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Med sin intense, unike smak, representerer Parmigiano Reggiano ost historien og tradisjonen i sin region. Vi lager den med stor lidenskap og oppmerksomhet på detaljer på den vakre Reggio Emilia-høyden. Våre to osteproduksjoner, Colline di Selvapiana e Canossa osteproduksjon (registrert under nummer 417) og Colline del Cigarello e Canossa osteproduksjon (registrert under nummer 320), er hjertet og sjelen i vår produksjon, hvor vi følger tradisjonelle metoder for å garantere produktkvalitet og autentisitet. Vi tilbyr også et spesielt utvalg av fjell-Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa-kyr, som ytterligere beriker vårt sortiment.
1 kg Sommerost

1 kg Sommerost

Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyder fra 1000 til 2300 m. Den tilstedeværende floraen er unik og gir en aroma, en fruktig smak som er helt spesiell. Vi leverer over hele Frankrike.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Tulum Peyniri har unike egenskaper fra hver region. Mezopotamia-jorden - İzmir Tulumu er hard, modnes med salt og blir vakrere med tiden, mister saltet sitt, og sporene etter saltet vises som porer i osten. Vi anbefaler å la osten stå i noen minutter etter å ha tatt den ut av kjøleskapet, før du skjærer den med en ostehøvel. Den er laget av 100% melk fra ku.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

Oppdag våre økologiske VEGAN-oster uten forsinkelse. Ønsker du å introdusere et nytt utvalg av VEGAN-oster til kundene dine? Ikke nøl med å kontakte oss for eventuelle informasjonsforespørsel.
Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk sauost. Ideell for å spise som den er eller for smelting.
Håndverksoster og Pølser - Alpe Matprodukter

Håndverksoster og Pølser - Alpe Matprodukter

Østerriksk Premium Ost- og Pølsebutikk. Alpen Sepp International. Håndverksoster laget av høy melk. Oppdag østerrikske alpine matprodukter - fjellost, alpeost, halvfast ost, tørr eller hard pølse.
CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

CACIORICOTTA - MODNET SALTET RICOTTA

Cacioricotta er en lagret ost med semi-fast konsistens og sylinderform, typisk for den pugliesiske osteproduksjonen. I pugliesisk matlaging brukes dette produktet vanligvis revet for å smake til pasta, spesielt i den typiske pugliesiske retten pasta alla crudaiola, men det spises også alene i flak eller brukes til å smake til salater eller pizza.
Dona Amélia Ost - Tilgjengelige vekter: 0,5 kg.

Dona Amélia Ost - Tilgjengelige vekter: 0,5 kg.

Som matriark ga Dona Amelia navnet sitt til en ost med alle essensene, med en myk tekstur og en behagelig myk og langvarig smak.
Tagliatelles - Pasta

Tagliatelles - Pasta

Tagliatelle - Pasta Pris per KG: 5,5€/KG i løsvekt Energi: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Proteiner: 12,3g/100g Karbohydrater: 67,4g/100g SUKKER: 5,8g/100g Fett: 1,83g/100g Metta fettsyrer: 0,4g/100g Salt: 0,03g/100g Vekt: 0,300 kg
Glutenfri Pasta: Capellini

Glutenfri Pasta: Capellini

Pastaen er fri for gluten, hvete-stivelse, laktose, melk, egg og konserveringsmidler. Den har en naturlig smak og inneholder mye fiber. Uten GMO. Dette produktet anbefales for personer med matallergier, cøliaki eller glutenfrie dietter. Vekt: 300 g
Safran Campanelle - Smaksatt håndlaget pasta

Safran Campanelle - Smaksatt håndlaget pasta

Pakking: - 240-grams pose Ingredienser: - Durumhvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Safran (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Vann * Allergifremkallende ingrediens
Floreffe Ost - Økologisk Natur

Floreffe Ost - Økologisk Natur

2,3kg Floreffe Natur Bio
Rochefort Ost - Fino Verde

Rochefort Ost - Fino Verde

3kg Rochefort (med Basilikum)
Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

Floreffe Ost - Utvalg (modnet lenger)

2,3 kg Floreffe også tilgjengelig i: - 350 g brød
Rochefort Ost

Rochefort Ost

350g Rochefort ung også tilgjengelig i: - 2,3kg brød - blister med 6 skiver på 150g
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Iberiske Oster Rocinante

Iberiske Oster Rocinante

Ost laget med pasteurisert melk fra ku, geit og sau (3 melk). Myk Iberico Ost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 2 måneder. Modnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 6 måneder.
HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem Konsistens: Hard
Mini Egg Tagliatelle - Håndlaget Eggpasta

Mini Egg Tagliatelle - Håndlaget Eggpasta

Emballasje: - 500 grams pose Ingredienser: - Durum hvete mel*, myk hvete mel* (Opprinnelse Poitou-Charentes) - Friske frittgående egg* - Vann * Allergener
Ditalini - Pasta

Ditalini - Pasta

Ditalini - Pasta